Annonce-banner

18. oktober 2021

Har du tjekket din boligs låse for nyligt?

Dine låse i din bolig er måske ikke det, der får allermest fokus. Men faktisk er det en god idé at tjekke dine låse en gang imellem, så du er sikker på, at din bolig er sikker. Dine låse har nemlig stor betydning for din boligs samlede sikkerhed.

Få hjælp af låsesmed

Det er ikke altid til at se selv, om dine låse er sikre og gode nok. Derfor er det en god idé at få en professionel til at kigge på det i stedet. Det hjælper din lokale låsesmed f.eks. med.

Hvis dine låse er forholdsvis nye, er det ikke nødvendigt at lave et tjek så ofte. Men hvis dine låse derimod er gamle, så er der stor sandsynlig for, at de lige pludselig trænger til en udskiftning, så derfor er det godt at tjekke op på det f.eks. én gang årligt.

Skift dine låse til nogle nye

Hvis du har nogle gamle låse i dine døre, så er det generelt en god idé at skifte dem ud til nogle nyere og mere moderne og sikre. Når du har nye låse i dine døre, så gør det også, at du føler dig mere sikker i din bolig.

Et bud på en god lås er f.eks. Ruko 1200. Ellers har din låsesmed helt sikkert et godt bud på, hvad du bør vælge til netop dine døre og bolig.

Overvej et alarmsystem

Hvis du generelt har et ønske om en mere sikker bolig, så er første skridt ofte nye låse, men derudover er det også værd at overveje at installere et alarmsystem. Et alarmsystem indeholder ofte et overvågningskamera og en alarm.

Det er en fornuftig tilføjelse til din bolig, hvis du ønsker at føle dig mere sikker, både når du tager hjemmefra, og når du er hjemme.