Hansen & Larsen er specialister i tilbygning af hus inkl. VVS- og murerarbejde

Af Kevin - 29 Mar 2022

Hansen & Larsen er eksperter i VVS-, tømrer- og murerarbejde. Læs mere her, hvis du tænker på tilbygning af hus i Vestjylland.

VVS nær Skjern, Tarm og Ringkøbing

Søger du VVS nær Tarm? Hansen & Larsen er en stor, dansk håndværker og entreprenørvirksomhed, som har både tømrerfirma, murerfirma samt VVS. De påtager sig både store såvel som helt små opgaver inden for ethvert fag, og hvis du har et rør, der lækker, problemer med faldstammen eller skal have installeret en varmepumpe, et nyt toilet eller en noget andet, så kan du kontakte dem og få et godt tilbud allerede i dag. Hvis du skal have opført et helt nyt hus og skal bruge en totalentreprenør, der tager sig af hele byggeprojektet fra første spadestik til et nøglefærdigt resultat, så kan du også kontakte dem, for de har både tømrere, murere, tegnere, smede, VVS’ere samt betonstøbere ansatte i huset. Når det kommer til VVS, så har de udført store og små opgaver for vestjyderne i over 50 år. Deres erfaring er stor på området, og du kan være sikker på, at du nok skal få den helt rette service uanset hvilken udfordring, du måtte stå med. Moderne VVS-arbejdere laver ofte miljøvenlige forbedringer af huset, så som varmepumpe, jordvarme etc. De har tilpasset sig den grønne omstilling og står klar med de løsninger, som verden kalder på. Læs mere på www.hansenlarsen.dk.

Behov for tilbygning af hus i Vestjylland?

Drømmer du om tilbygning af hus? Det kan være en god måde at skabe mere plads på, for man beholder sit velkendte hus og tilfører samtidig noget nyt, som også arkitektonisk kan være interessant at se på. Hansen & Larsen har både arkitekter, tømrere, murere og VVS’ere klar til at udvikle dit drømmehus med en tilbygning. Når man planlægger en tilbygning af hus, så er det vigtigt, at man tænker over husets eksisterende æstetik og visuelle profil. På den måde kan man skabe et resultat, som ikke stikker for meget i øjnene, og som passer til det allerede eksisterende. Det er de eksperter i og vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde den rette løsning, når du skal lave tilbygning af huset. Det er populært med tilbygning af hus – især for familier, der får flere børn, og på den måde skal bruge mere plads derhjemme. Du kan få et godt tilbud, hvis du kontakter dem på www.hansenlarsen.dk. De har over 60 års erfaring inden for husbyggeri og som tømrer- og murervirksomhed, og det kan du mærke, når du arbejder sammen med dem. Deres sans for detaljer og for at overholde en tidsplan er fantastisk. Læs mere på deres hjemmeside, hvor du kan finde information om tilbygning af hus.