Gør hverdagen nemmere med hjælpemidler til hjemmet

Uanset hvem du er, kan du få brug for hjælp i hverdagen. Hjælpemidler til hjemmet kan øge din mobilitet og gøre livet nemmere, så du kan bevare store dele af din uafhængighed – uanset om behovet er midlertidigt eller permanent.

Du kan finde en lang række hjælpemidler til hjemmet hos K. C. Pedersen, der kan hjælpe på mere end én måde. Vi gennemgår, hvordan hjælpemidler ikke bare hjælper dig rent praktisk, men hvordan de kan hjælpe dig med at bevare din værdighed og livskvalitet.

Alle kan have brug for praktiske hjælpemidler

Der er gode muligheder for at finde praktiske hjælpemidler, om du har et medfødt handicap eller har fået mere besvær med hverdagsopgaverne med alderen. Du kan også have behov for ekstra hjælp i en midlertidig periode i forbindelse med operation eller sygdom.

Praktiske hjælpemidler til hjemmet er alt fra en gribetang, som assisterer, når du ikke kan bukke dig ned, til ergonomiske eller specieldesignede hverdagsredskaber som sakse.
Redskaberne hjælper dig i hverdagen, så du ikke har brug for assistance fra andre. Du kan bevare din frihed og uafhængighed, og mange hjælpemidler til hjemmet er diskrete nok til, at andre ikke vil bemærke dem.

At have brug for hjælpemidler er ikke noget at skamme sig over. Faktisk kan det forlænge din selvstændighed. I stedet for at være afhængig af andre menneskers hjælp, kan du tage sagerne i egen hånd.

Hjælpemidler til ADL

Gode hjælpemidler til hjemmet er ofte nødvendige for ADL, Almindelig Daglig Livsførelse, især hvis du har et handicap eller på anden måde er bevægelseshæmmet. Det kan være svært at udføre simple opgaver, som at bruge en saks, hvis du for eksempel har gigt.

Mange hjælpemidler er ikke store eller kluntede ting. Tværtimod er de ofte modificerede versioner af de redskaber, vi alle har liggende, men med et ekstra fokus på brugervenligheden i designet.

ADL er mange ting lige fra personlig hygiejne til håndtering af diverse færdigheder som madlavning og brug af elektronik. Hjælpemidler til hjemmet udfylder de ekstra behov, du har fået. Gigt i fingrene, rygskade eller noget tredje – der er hjælp at finde.

Køb hjælpemidler til hjemmet hos K. C. Pedersen

Hos K. C. Pedersen finder du et godt udvalg af hjælpemidler til hjemmet, du kan bruge i din dagligdag. Lad ikke sygdom, handicap eller alder forhindre dig i at leve livet – udnyt de ressourcer, der er tilgængelige til at sikre dig frihed og selvstændighed.