Gør festbordet ekstra indbydende med duge fra Langkilde & Søn

Er du ved at arrangere en børnefødselsdag? Eller er du i fuld gang med at forberede, hvordan årets julebord skal tage sig ud ved den store julemiddag?

En af måderne at skabe et ekstra indbydende festbord – og markere, at der er tale om en særlig begivenhed – er ved at dække bordet med en stofdug, der giver et mere eksklusivt præg end engangsvarianterne. Den kan samtidig gå i arv mellem generationerne. Det kræver dog, at du vælger den gode kvalitet på dine boligtekstiler.

Et ekstra plus er, hvis designet er tidløst, men uden at det føles kedeligt og intetsigende. Så her får du et tip til, hvor du kan få det hele på én gang.

Find broderede duge til hverdag og fest

Kongelig Hofleverandør Langkilde & Søn har specialiseret sig i tekstiler siden 1938 herunder flag. Boligtekstiler som duge og servietter er først blevet tilføjet produktsortimentet inden for de seneste år.

De forskellige duge fra Langkilde & Søn er designet ud fra, at de skal være stilrene og klassiske, ligesom de hylder den skandinaviske stil. De passer både til hverdag og fest.

Klassiske hvide stofduge er et sikkert hit. Er du vild med broderede mønstre, er der masser af valgmuligheder i produktsortimentet. Du kan bl.a. vælge mønstre à la flagranker eller vilde blomster.

Eller måske drømmer du om en rød juledug med guldbroderier, som du med glæde kan finde frem fra gemmerne år efter år.

Supplér gerne med matchende stofservietter.

Gå all in på et farverigt cirkustema

Nogle af de mere iøjnefaldende produkter hos Langkilde & Søn er cirkusdugene, der imiterer det klassiske mønster fra cirkusteltet. Det er et perfekt valg til den festlige fødselsdag eller dig, der er træt af, at alt skal være klassisk over hele linjen. Du kan her vælge at gå all in ved at vælge farvede glas, der spiller op mod de kulørte farver, men kan også lade de transparente glas og ensfarvede tallerkener træde en smule i baggrunden.

Vaskbar kvalitet, der holder år efter år

Dugene fra Langkilde & Søn er vaskbare ved 60 grader, så de er nemme at holde rene. Samtidig bygger de på solide håndværkstraditioner, der er blevet forfinet gennem adskillige årtier. Så du kan se frem til at få fingrene i kvalitetsvarer, der holder år efter år.

En dug er perfekt til at sætte stemningen, hvad enten du planlægger en overraskelsesmiddag for kæresten eller vil lade gæsterne vide, at du har gjort noget særligt ud af borddækningen.