Gør det selv med Radiatorskjuler diy

Syntes du også at din radiator ødelægger din indretning af dit hus eller lejlighed? Så er du i hvert fald kommet til det rigtige sted. Med en radiatorskjuler får du nu muligheden for, at gemme din radiator væk. I stedet skaber du en stemning i rummet der er flot, elegant og kan være med til at fuldføre din indretning. Radiatorskjuler diy skaber et helt unikt design i din indretning,  og du kan blandt andet bruge din radiatorskjuler som en reol til at stille nips ting på. Radiatorskjuleren kan være med til at give dit hjem et unikt præg, og den kan være med til at skabe harmoni og balance i din boligindretning. Radiatorskjuler diy er et sjovt projekt, hvis du er den kreative type og en er god og sjov måde at få et billigt og unikt møbel.

Radiatorskjuler diy, er et sjovt gør det selv projekt

Står du og mangler et sjovt gør det selv projekt? Eller mangler du et projekt for at få tiden til at gå? Så er radiatorskjuler diy lige noget for dig. En radiatorskjuler diy er et billigt projekt til dig der længe har været irriteret over, at kigge på din grimme radiator. Du kan lave skjuleren i flere forskellige designs, alt afhængig hvad der passer ind i din boligindretning. En radiatorskjuler kan være med til at give det sidste touch til din boligindretning, og du kan lave det i flet, gitter eller noget tredje, det er helt op til dig.

Radiatorskjuler diy – Hvordan gør jeg?

At lave en radiatorskjuler kræver selvfølgelig også nogle materialer. Disse materialer veksler efter, hvilket design du vil have din radiatorskjuler skal have. Men sådan her gør du: Metalpladen affedtes inden den skal slibes, så saver du rammelisterne så de passer med dine mål. Det næste trin er at du limer listerne sammen. Efterfølgende saver du otte små klodser til at hænge frontpladen op på. Så limer du jernpladen fast til rammen med montagelim og fastgøre den med skruer. Radiatorskjuleren spraymales, først med et lag og efterfølgende flere lag efter dit eget behov. Til sidst hænger du radiatorskjuleren op på klodserne. Klodserne saves i en skrå vinkel så de kan hægtes fast på hinanden.