Gør borddækningen luksuriøs – vælg dækkeservietter fra Mozalina

Så står du der igen: Du har fuldstændigt styr på menuen til festmiddagen for de nærmeste venner – men er tom for idéer, når det kommer til borddækningen.

Præcis som en flot servering på tallerkenen er det halve af nydelsen, sætter borddækningen en særlig forventningsramme for middagsselskabet. Er bordet indbydende rent visuelt, giver det også gæsterne en forventning om, at der er gjort noget ekstra særligt ud af arrangementet som helhed.

Så er du klar til at løfte din borddækning til det næste niveau?

Med dækkeservietter fra Mozalina kan du både tilføje farver og et luksustouch til borddækningen – uden det koster dig en formue.

Hvad er fordelen ved at vælge dækkeservietter?

Dækkeservietter kan bruges på et utal af måder.

Er du ikke så meget til at lægge en dug på bordet, kan du bruge dækkeservietterne til at beskytte bordpladen mod ridser og spild såsom rødvinspletter – det er som regel langt nemmere at vaske dine dækkeservietter end at skulle i gang med en større rensning af træbordet.

Dækkeservietter går dog også glimrende sammen med en dug – de kan både fungere som en ekstra beskyttelse af dugen, men også til at tilføre et farvesplash til borddækningen, eventuelt i kombination med frodige blomsterbuketter og farvede glas, så udtrykket bliver mere løssluppent og organisk.

Mozalina boligtilbehør – her finder du dine nye dækkeservietter

Den danske webshop Mozalina har alt til borddækningen såsom fine dækkeservietter.

De forhandler bl.a. de ultrapopulære dækkeservietter fra Raw-serien, ligesom du også kan få forskellige marmor- og jute-varianter, hvis du er til det mere naturinspirerede look. Farverne spænder over alt fra naturfarver til mere iøjnefaldende nuancer som marineblå, orange og rød.

Mozalina forhandler deres produkter under sloganet ”Luxury Lifestyle”. Visionen er at sælge anderledes boligtilbehør af en høj kvalitet til favorable priser.

Produkter fra både danske og udenlandske leverandører

Når du shopper boligtilbehør hos Mozalina, kan du vælge mellem en bred vifte af produkter fra både danske og udenlandske leverandører. Flere af produkterne kommer også fra Mozalinas egen designkollektion Mozalina Home.

Mozalina drives primært som en webshop, men har også en fysisk butik i Kolding.

Så er du træt af at altid ende i de samme isenkræmmerbutikker, er Mozalina et godt bud på et sted, hvor du kan shoppe alt fra anderledes drikkeglas, bestik og andre borddækningsartikler til lamper og beautyprodukter fra et utal af forskellige brands.