Giv dine vægge og gulve et trendy udtryk med denne overfladebehandling

Af hus-haand - 28 Jul 2021

Trænger dit hjem til fornyelse eller en kærlig hånd? Så har du måske overvejet, hvad du helt konkret skal gøre. Måske har du haft svært ved at finde frem til noget og savner noget inspiration. Inspiration kan du heldigvis få masser af, og en idé til fornyelse af dit hjem er at give væggene eller gulvene en overfladebehandling med microcement.

Hvad er microcement?

Hvis du ikke har hørt om microcement før, er det i høje tide, at du stifter bekendtskab med materialet. Der er tale om en form for overfladebehandling, som er i et enormt stærkt materiale, der er let at påføre.

Derudover har microcementen en vandafvisende overflade, hvilket betyder, at du kan bruge det i dit badeværelse. Det er dog værd at nævne, at overfladebehandlingen ikke kan bruges i badeværelsets vådrumszone.

Derfor er microcement værd at overveje

Selvom du nu har fået en idé om, hvad microcement er, er du måske stadig i tvivl om, hvad der lige præcis skulle gøre det så fantastisk. Det kan du heldigvis få svar på nu. Overfladebehandlingen er blandt andet oplagt, hvis du gerne vil skjule dine klinker på en nem måde. Det kan også bruges på mur, glas og andre materialer takket være materialets gode klæbeevne. Det betyder, at du ikke behøver at fjerne den gamle overflade først.

Et råt betonudtryk

En anden stor fordel ved microcement er, at det giver dig et lækkert betonudtryk, som er utroligt moderne. Det passer perfekt til en rå newyorkerindretning, og det kan give en masse kant til din indretning.

Bliv meget klogere

Hvis du synes, at det lyder spændende og som noget for dig med microcement, kan du læse meget mere om materialet og om påføringen af det. På den måde kan du få en idé om, hvordan det vil kunne gøre en forskel i lige netop dit hjem.