Ford KUGA

Den nye Ford Kuga er en sporty og effektiv SUV, der er perfekt til familier og alle, der har brug for masser af plads. Den er fyldt med funktioner som fleksible siddepladser, en kraftfuld motor og hybridteknologi, der gør den til et godt valg for dig, der ønsker det bedste fra begge verdener – ydeevne og økonomi. Uanset om du bruger den til hverdag, med andre ord får du massere af plads til familielivet, arbejdslivet og ferie. Ford kuga er gearet til det hele. Skynd dig ind på Ejner hessel for at få din ford kuga.

Sikkerhedsudstyr I Ford KUGA

Uanset om du låner din Ford Kuga ud til en ven eller et familiemedlem, kan MyKey-systemet hjælpe dig med at indstille begrænsninger for hastighed, lydstyrke og andre funktioner. På den måde kan du hjælpe med at fjerne potentielle distraktioner og bidrage til at holde alle sikkert på vejen. Hvis du gerne vil have en beskrivelse af Ford Kugas sikkerhedsfunktioner.Ford Kuga er udstyret med forskellige sikkerhedsfunktioner, der arbejder sammen for at skabe en sikker og stabil køreoplevelse. For eksempel justerer forlygterne automatisk mængden af lys, de udsender, baseret på bilens hastighed, styrevinklen og afstanden til andre køretøjer.

Ford KUGE Plug-in Hybrid Er Danmarks Mest Slogte Bil.

Der er en grund til, at Ford Kuga Plug-in Hybrid er nummer et på salgslisterne. Det er en smuk bil både indvendigt og udvendigt, med masser af plads til en familie, og den er ekstremt effektiv. Som plug-in hybrid kombinerer Kuga det bedste fra begge verdener: kraften fra en benzinmotor med den avancerede elektriske drivlinje, der kører som en drøm og giver dig en rækkevidde på op mod 64 km på ren el.

Ford KUGE I Din Hverdag.

Ford Kuga er en stilfuld og sporty SUV, der giver en fantastisk køreoplevelse. Med sit elektriske styresystem og fastere affjedring skaber Kuga en perfekt balance mellem sporty og komfort. Den er også spækket med funktioner, der gør den til et godt valg for familier eller alle, der ønsker en alsidig og praktisk bil. så hvis du hvis du leder efter en SUV, der er sjov at køre og har masser af plads og opbevaring, kan Ford Kuga være det perfekte valg for dig.