Annonce-banner

21. oktober 2022

Fliserens af husets fliser

Trænger dine fliser til at blive renset? Med tiden får de fleste fliser enten grønne alger eller flisepest, som optræder i form af pletter, hvilket du heldigvis kan fjerne igen ved at rense fliserne. Du kan læse nærmere om fliserens, samt hvilke overvejelser du bør gøre dig i forhold til rensningsmidlet og det ønskede resultat.

Muligheder for rensning af fliser

Når du skal have renset dine fliser, kan du selv gøre det, eller du kan hyre en virksomhed, som har forskellige tilbud og behandlinger. Hvis du selv ønsker at gøre det, så benytter de fleste en kost og et rensemiddel sammen med vand. Det kræver derfor ikke det store, hverken at anskaffe eller benytte. En ting du dog bør overveje er, at det kan tage en del tid at fjerne, da flisepest og alger sidder godt fast. En virksomhed har derimod professionelt udstyr, som de anvender til behandlingen.

Overvej, hvilket produkt du anvender

Der findes forskellige rensemidler, som du kan vælge imellem, til rensning af fliser. Her bør du overveje, hvilket produkt du anvender. Det er nemlig ikke alle produkter, som er lige miljøvenlige, og som kan have indflydelse på din græsplæne eller planter, hvis det kommer i kontakt med rensemidlet. Benytter du et firma til at få foretaget en fliserens, bør du altid høre dem ad, hvilket middel de anvender.

Fordele ved imprægnering af dine fliser

Når du har fået foretaget en rensning af fliser, og de er blevet flotte og rene at se på, så kan du overveje at få dine fliser imprægneret, hvilket der er flere fordele ved. Ved at læse nærmere her, kan du læse om de forskellige fordele.

  • Hvis du får dem imprægneret, undgår du at skulle vedligeholde fliserne.

  • Flisernes udseende og levetid vil forlænges betydeligt.

  • De er generelt bedre beskyttet. Det gælder ikke blot flisepest og alger, men derimod også mod frostsprængninger.