Få tændt op med HP træpiller

Har du et fyr, men mangler du noget at kunne tænde det op med på den nemmeste måde? Så bør du prøve HP træpiller.

HP træpiller lever op til markedets skarpeste krav omkring pillestyrke og slaggendannelse under afbrænding. HP står for High Performance, og med det navn kan man næsten høre hvilket slags produkt, man får. Askesmeltepunktet er ca. 1450 C, og der er mindre end 0,5% smuld ved udlevering. Derfor kan HP træpiller anbefales til alle, som ønsker en optimal forbrænding uden problemer. HP træpiller brænder op til 30% bedre end en normal standardvare, hvilket tydeligt afspejles i de analyser, der løbende foretages. HP træpiller består udelukkende af træ. Der er altså ingen sand, jord eller andre fyldprodukter i disse piller. Med disse træpiller er du altså garanteret kvalitet og pålidelighed hver gang, et lavt aske- og vandindhold samt en pille man kan stole på. Pillerne findes både i 6 og 8 mm.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her mere info om HP træpiller.

HP træpiller – en økonomisk og miljøvenlig løsning

Opvarmning ved hjælp af piller til pillefyr er både en økonomisk og miljøvenlig løsning, da afbrændingen er CO2-neutral er lille samt varmeregningen meget billigere, end hvis du eksempelvis fyrer med olie eller kul.

HP træpiller er lavet af sammenpressede træspåner og savsmuld, hvor det typisk er gran, fyr og bøg, der bruges. Disse spåner og smuld kommer fra affald i træindustrien, og dermed produceres træpillerne så vidt muligt ved hjælp af genanvendelige materialer, hvilket gør HP træpiller til en mere miljøvenlig opvarmningsmetode. Træpiller er desuden et CO2-neutralt brændstof, hvilket vil sige, at det ikke bidrager til drivhuseffekten. Pillerne afgiver nemlig den samme mængde CO2, som træet oprindeligt har optaget i skoven, eller som træet ville afgive, hvis det fik lov til at ligge og rådne i skovbunden.

Så hvis du står og mangler noget, som kan få gang i fyret, og du ønsker den bedste forbrænding og det mindste besvær, så er træpillerne fra HP uden tvivl den bedste løsning – ikke blot for dig og din økonomi, men for hele miljøet.