Annonce-banner

28. januar 2022

Få lagt en flot og solid indkørsel med en pladevibrator

Skal du til at lægge fliser til en ny terrasse eller skal i have lavet indkørsel? Så skal du med sikkerhed have fat i en pladevibrator til at stampe og sikre underlaget så det ikke skrider og ender med at blive ujævnt med tiden. Du kan både finde diesel og benzindrevne pladevibrator og du får dem i en utrolig høj kvalitet. Udvalget er stort og der er flere forskellige maskiner i forskellige størrelser og fra forskellige kendte mærker. Det som alle produkterne har tilfælles er, at de findes i en utrolig høj kvalitet, så man er sikker på at man får noget for pengene. Da udvalget er stort betyder det også at du med sikkerhed finder en pladevibrator der passer helt perfekt til dit behov. Hvis du derfor skal lægge fliser til en ny terrasse eller indkørsel, så skynd dig ind i udvalget lige nu og få fat på en pladevibrator. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Vælg den rigtige størrelse til din pladevibrator

En pladevibrator er en maskine, der ved hjælp af vibrationer komprimerer og stamper det jord og sandlag, der danner grundlag for f.eks. flisebelægning. Når du stamper jorden med pladevibratoren inden du lægger fliser, så sikrer du en stabil belægning med en høj bæreevne. På den måde er du sikker på at underlaget ikke synker sammen eller skrider når den bliver udsat for hård belastning. Det er en enormt effektiv maskine, der rent teknisk kun består af meget få dele. En motor, en bundplade, en vibrationsenhed og et koblingssytem, der forbinder motoren og bundpladen. Mere skal der ikke til. Lyder det derfor som noget du har brug for? Så gå ind i udvalget lige nu og få fat på en pladevibrator.

Pladevibrator – Styr på sikkerheden

Når du arbejder med en pladevibrator, så er der en række ting, som du skal være opmærksom på. Det er først og fremmest vigtigt at du husker at bære et høreværn, når du har tændt for pladevibratoren, da den larmer utrolig meget og den kan i værste fald gå hen og give høreskader. Før du bruger udstyret skal du derfor være sikker på at du har styr på sikkerheden. Gå derfor ind i udvalget lige nu og få fat på en pladevibrator.