Få et godt indeklima i din bolig med moderne korkgulve

Ønsker du at give dit hjem et tiltrængt ansigtsløft med nye og flotte gulve? Hos JC Entreprise kan du få korkgulve af høj kvalitet, som har et flot udseende og er lavet af genanvendeligt materiale. Det er både godt for dit indeklima og akustikken i hjemmet.  

Nye gulve kan hurtigt forny dit hjem og give det et friskt pust. Hos JC Entreprise tilbyder de flotte korkfliser, som er lavet af genanvendeligt og komfortabelt naturmateriale. Kortfliser egner sig bl.a. perfekt til børneværelser, stuer og soveværelser. De er nemlig meget slidstærke og yderst holdbare, som giver både varme i hjemmet og sørger for at skabe et godt indeklima og en god akustik på værelserne i dit hjem.

Moderne og slidstærke korkgulve

Der er mange fordele, når du vælger at få lagt korkgulv i dit hjem. Korkgulve har et smukt og moderne udseende, som passer perfekt til ethvert drømmehus, og de er med til at tilføre varme i dit hjem. Bagsiden af korkfliserne er lavet af linoleum, og det er med til at give en god gangkomfort og gøre det blødt, varmt og behageligt at træde på. Derudover er den naturlige affjedring på korkfliserne god for din ryg, og samtidig har det en støjdæmpende og isolerende effekt. Korkgulvet er lavet af genbrugsmaterialer, der holder godt. Produktet er derfor meget holdbart og særligt velegnet til børnefamilier eller til dig, som bare gerne vil have et slidstærkt gulv i dit hjem. Kalksten, harpiks, træmel, linolie og farvepigmenter er med til at skabe et unikt gulv, og du kan vælge mellem en bred vifte af farver og nuancer. På den måde kan du nemt skabe din egen stil.

God service og gulve af høj kvalitet

Leder du efter et nyt korkgulv eller noget helt andet? JC Gulventreprise laver mange spændende opgaver og gulvløsninger både for private og erhvervskunder. De løser en række forskellige gulvopgaver, heriblandt reparation og vedligeholdelse af gulve, hvis du ved et uheld kommer til at ødelægge dit gulv. De varetager både store og små opgaver – også i forbindelse med nybyggeri. Hos JC Gulventreprise går de ikke på kompromis med den høje kvalitet, og du kan være sikker på at få god service og hurtig levering af dit gulv. Du kan med fordel kontakte JC Gulventreprise, hvis du har brug for hjælp til at vælge den helt rigtige gulvløsning, som passer til dig og dine behov. Find smukke gulve, tæpper og korkgulve hos JC Gulventreprise.