Annonce-banner

21. november 2022

Få en New Yorker væg hos First Floor CPH

Nogle vælger at designe og indrette deres hjem og arbejdsplads efter en retro stil, mens andre ønsker at designe og indrette deres hjem og arbejdsplads med en anden stil såsom en moderne og minimalistisk stil. En moderne og minimalistisk stil kan bestå af for eksempel en New Yorker væg til stuen såvel som et glasvægsmødelokale på arbejdet. Der er mange måder at gøre det på, og disse løsninger kan man finde hos First Floor CPH.

First Floor CPH har en New Yorker væg til dit hjem

Med en New Yorker skillevæg i glas bliver det både muligt at lade lyset passere ind i rummet, samtidig med at væggen stadig skærmer af for lyde og lugte. Det kan være, at du i dit private hjem ønsker at indsætte en New Yorker væg mellem stuen og køkkenet, således rummene inddeles i to, men at dit hjem stadig skal føles større med en New Yorker væg i glas frem for en almindelig væg. Eller du på din arbejdsplads ønsker at opsætte et glasvægsmødelokale, som gør rummet større og giver mere belysning.

En New Yorker væg er altså en oplagt løsning, hvis man ønsker at skabe en moderne og minimalistisk stil i sit hjem eller på sin arbejdsplads, men samtidig gerne vil inddele de forskellige lokaler og rum på en elegant måde.

Skal du have opsat en New Yorker væg i glas, kan det være en god idé at få professionel hjælp til dette. Hos www.firstfloorcph.dk har de stor erfaring med opsætning af en New Yorker væg alle steder og i alle afkroge.

Et glasvægsmødelokale giver et professionelt miljø

Hvad end du har et eller flere mødelokaler på arbejdet, og du har et i dit private hjem, er det noget helt andet, når man først har fået opsat et glasvægsmødelokale frem for et traditionelt mødelokale. Det er et lokale, som skaber bedre belysning, mere rum og som føles mere livligt.

Med et glasvægsmødelokale kan du skabe det helt rigtige miljø for dine møder. Kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere vil ved første øjekast blive imponeret og føle sig godt taget imod, når først faciliteterne stråler og er i topklasse – og det er noget, som First Floor CPH kan hjælpe dig med.

For hos First Floor CPH får du både hjælp til at få opsat det perfekte glasvægsmødelokale derhjemme såvel som på arbejdspladsen. Der er skræddersyede løsninger til både små og større projekter, alt efter hvad der er behov for. Så kontakt dem i dag på www.firstfloorcph.dk, og få en uforpligtende snak om dit næste glasvægsmødelokale.