Annonce-banner

2. marts 2022

Få inspiration til havens indretning

Der er mange måder at holde have og få skabt en hyggelig og flot atmosfære i husets uderum. Det kan være, du gerne vil holde et simpelt udtryk, hvor farverne er sirligt udvalgt og matcher hinanden. Eller måske du bliver i godt humør af blomster og planter i alverdens farver, som får frit spil.

Skab struktur og rene linjer i havens flor

Hvad enten du er til det nedtonede eller farverige look, kan det være en god ide at få indrammet blomster og planter, hvis du godt kunne tænke dig at skabe struktur over din have. En perfekt måde at gøre dette er at investere i plantekasser. Mange plantekasser kan fås med hjul forneden, så de er nemme at flytte rundt. Det kan være praktisk, hvis du blot ønsker at variere havens udseende, men det kan også være en god ide, hvis de skal flyttes ud i solen eller ind i skyggen. Med hjælp fra plantekasser og højbede kan du ligeledes lege med højderne i din have, da det giver mulighed for at løfte planter og blomster op og derved skabe nye linjer og et andet udtryk.

Bor du i lejlighed og har en altan?

Det er heldigvis også muligt at skabe et frodigt og flot uderum, selvom du blot har en altan at gøre godt med. Her er plantekasser en god mulighed for at plante fine blomster og skabe en lille hyggelig oase udendørs. At bo i lejlighed skal heller ikke stoppe muligheden for at dyrke grøntsager eller krydderurter selv. Det kan en plantekasse ligeledes hjælpe dig med.

Uden øm og dårlig ryg

Foruden at have en visuel og praktisk effekt, kan plantekasser afhjælpe smerter i ryggen eller knæerne efter en hel dags havearbejde, fordi de med lidt højde kan give dig bedre ergonomiske kropsstillinger og dermed skabe bedre arbejdsstillinger for din krop.