Et husnummer til enhver smag

Størrelsen af dit husnummer afhænger af, hvor mange cifre det har – og hvor du monterer det. Store numre er populære, fordi de giver et udtryk på ydersiden af dit hus. De kan også være nemmere at få øje på for besøgende fra gaden. Hvis du ønsker en stilfuld løsning, kan du prøve at supplere dit husnummer med et lysskilt.

Det er vigtigt at sikre, at alle kan se dit husnummer, især for nødhjælpstjenesterne. En solcelledrevne LED-lampe er en fantastisk løsning. Det oplades om dagen og oplyser dit husnummer om natten. Det er fremstillet af vejrbestandigt plastik og stål, så det kan bruges udendørs. En LED-lampe på solceller er også et vigtigt signal om, at du tænker på miljøet, og det er en del af dine overvejelser omkring dit husnummer. Derudover er det også rart for folk på gaden du bor på, at der kommer bare lidt lys om natten, så alt ikke er bælgragende mørkt. Her kan et husnummer altså både være praktisk for dig og dine medborgere, hvilket kun er med til at gøre en LED-løsning til dit husnummer til en endnu bedre idé.

Brug velcro til dit husnummer

Hvis du leder efter en nem måde at hænge dit husnummer op på, er velcro en god mulighed. Med den medfølgende kraftige velcrobånd kan dit husnummer nemt fastgøres til en væg, et træ, en postkasse eller enhver anden overflade. De runde stykker kan limes eller skrues på plads, og de firkantede velcrobånd har selvklæbende tape til hurtig og nem montering. Uanset om du er på udkig efter en permanent eller midlertidig løsning, er velcro et godt valg til at hænge dit husnummer op.

Et godt husnummer kan give dine gæster et godt førstehåndsindtryk

Når det gælder om at gøre et godt førstehåndsindtryk, er dit husnummer en af de vigtigste ting at overveje. Det er trods alt en af de første ting, som gæsterne ser, når de ankommer til dit hjem. Og selv om et simpelt, funktionelt husnummer er helt fint, kan du også bruge det som en mulighed for at vise din stil og personlighed frem. Uanset om du ønsker noget diskret og elegant eller noget dristigt og ekstravagant, er der masser af muligheder at vælge imellem. Du kan endda få lavet et håndlavet husnummer flere steder for at give dig dit eget eksklusive look. Så nøjes ikke med at være kedelig – få dit husnummer til at arbejde for dig!