Er dit hjem fyldt og ser rodet ud? Så er der flere muligheder for at gemme og opbevare dine ting.

Af Kevin - 15 Aug 2022

En servante er god til at gemme ting i

En servante er et skabsmøbel af træ med en bordplade foroven. Møblet var før i tiden meget anvendt på karle- og pigekamre eller på pensionat værelser i gamle dage.

De antikke servanter kommer i mange farver, størrelser og udformninger og bruges i dag både til natbord, i entréen, på badeværelset og som f. eks. arbejdsbord.

 

Hos Nohr Antik er der et bredt udvalg af servanter i flere forskellige udformninger og farver, der kan være med til at pryde dit hjem. Du kan få en masse inspiration på Nohr Antik hjemmeside for hvordan du kan rykke de antikke møbler ind i dit hjem og hvilke muligheder der er for at skabe en flot indretning med en servante her.

 

Har du en gammel kiste stående?

Har du en gammel kiste stående, som du ikke bruger eller er du på jagt efter en gammel kiste?

En kiste er ikke bare en kiste. De har alle hver sit udtryk og kan betyde noget helt specielt. De kan være med til at give din indretning lige netop det look, som du leder efter. Eksempelvis er der mange smukke kister hos Nohr Antik, der sælger kister og giver dig muligheden for at tage en gammel, smuk kiste med ind i din indretning.

 

Det kan være svært at se, hvordan en gammel kiste kan bidrage til din bolig og hvordan den skal tænkes ind i indretningen. Men det er faktisk ikke særlig svært. En gammel kiste kan sagtens få en ny funktionel funktion. Den kan bruges til opbevaring, pyntebord eller give din bolig et antikt look. Det er bare med at finde den rigtige model og farve.

 

Brug en gammel kiste i din indretning

Giv en gammel kiste et nyt liv ved at tage den ind i din bolig. Du tænker sikkert hvordan? Den kan anvendes til forskellige ting og på forskellige måder. Som et vintagemøbel, der har sin originale maling og charme er den med til at præge din indretning og du kan selv bestemme om det skal være et vintagelook eller mere moderne.

 

En gammel kiste behøves ikke at skulle anses som et gammelt vintagemøbel. Du kan også købe gamle kister, der er ny renoveret eller malet. De er med til at give din indretning et mere stilrent look. Den kan blandt andet bruges til opbevaring eksempelvis i gangen, hvor der blandt andet kan opbevares sko nede i og bruges som en bænk samtidig.