Er din stol til dekoration?

Af hus-haand - 21 Mar 2023

Værsgo’ at sidde ned. En stol er noget, vi alle har i vores hjem. Du har sikkert mere end en, og er du en del af en familie, har I garanteret en hel del flere. Dette særdeles funktionelle møbel kommer jo også i mange former og størrelser. Hvilke typer har du i din bolig? Den mest uundværlige slags er nok spisebordsstolen, men der findes også lænestole, kontorstole, barstole, gyngestole, sækkestole og loungestole, bare for at nævne nogle flere. Det er langt fra sikkert, at du har dem alle. Det er for eksempel ikke alle, der har en drinksbar eller et samtalekøkken med plads til høje barstole.

Bliv inspireret online til dit næste stolekøb

Det kan være sjovt at se på det store udvalg af møbler til at sidde på, som de fleste velassorterede møbelbutikker ofte tilbyder. Tag et kig online og oplev stole til alle behov. Stolen er mere end bare funktionel, den er også et betydningsfuldt designelement i din personlige interiørstil. Måske tænker du: ”Jamen det er jo bare en simpel træstol til at hvile bagdelen på”. Klassiske træstole rundt om spisebordet er stadig et populært valg, og simpel funktionalitet er faktisk også et designvalg. Det er nemmere at boligindrette ud fra, hvad du kan lide, end du måske tror.

Komforten må ikke undervurderes

Nu skal du huske ikke at stirre dig blind på designet. En dyr og eksklusiv lænestol kan eksempelvis være super flot, men ikke særlig behagelig at sidde i. Prøv den før du køber, det er et rigtigt fornuftigt råd. Vi mennesker er ikke bygget ens, og den stol, som din mor nyder at læne sig tilbage i, kan være uegnet til din kropsfacon og størrelse. Pas på ryggen, den skal støttes korrekt alle de rigtige steder, som for eksempel i lænden. Du sidder trods alt ned flere gange om dagen, tit længe ad gangen.