En syg befolkning

Af hus-haand - 21 Dec 2021

Mange danskere arbejder i dag på et kontor. Modsat er der også mange, der arbejder i fysisk hårde jobs, eller jobs, hvor man befinder sig på sine fødder det meste af dagen. Fælles for alle disse professioner er, at de kan føre til muskelsmerter, belastning af nakke og ryg, og ikke mindst stress. Desuden er angst og depression nærmest blevet folkesygdomme, hvor en hel del, unge som gamle, rammes af symptomerne på disse psykiske lidelser. Vi er desuden blevet endnu mere afkoblede, end vi var engang. Vi afstresser med næsen i skærmen, enten på computeren derhjemme, telefonen eller fjernsynet. Hvis du kan genkende dig selv i denne beskrivelse, og ønsker at finde en måde, hvorpå du kan afkoble, både fysisk og mentalt, og samtidig afhjælpe nogle af de problemer, der opstår ved at befærde sig på det danske arbejdsmarked i dag, så skal du ikke lede meget længe efter et svar.

Akupressur måtten: det ideelle hjælpemiddel?

Svaret får du nemlig her. En akupressur måtte er nemlig redskabet, der skal stimulere kroppen og sindet, og gøre dig til et sundere menneske. Akupressur måtten stammer fra traditionel indisk medicin, hvor mange sikkert kender den som en sømmåtte, men er blevet forandret til at passe til vores ønsker. Helt basalt virker den ved at stimulere muskler og kredsløb, pga. de små plastpigge, der befinder sig på måtten, hvilket bidrager med et arsenal af forskellige forbedringer i kroppen og i sindet.

Et sundere liv

Akupressur måtten er et genialt redskab, som alle stort set garanteret kan få glæde af. Det er ligegyldigt om du lider af stress, angst, dårlig søvn, ømme muskler, trætte led, gigt eller forstoppelse, så kan måtten være et hjælpemiddel i bekæmpelsen af disse forstyrrende lidelser, som vi har tendens til at acceptere som et vilkår i vores dagligdag. Det er de dog langt fra. De kan og skal bekæmpes, fordi vi fortjener et langt og smertefrit liv.