EN KÆMPE WIN-WIN FOR DIG!

Af hus-haand - 24 May 2023

Diffusionsåbne WinWin plader til nybyggeri, renovering og efterisolering.

Win Win Pladerne fra Bygtjek er designet og udviklet i et 3 mm kraftfuldt plast. PP-materialet er fremstillet i en kombination af nyt og recycled plast og er 100% genanvendeligt. Pladerne er microperforeret og derfor diffusionsåbne. Det giver den fordel, at fugten kan fordampe i isoleringen.

Effektiv arbejdsproces
Når du anvender Win Win Pladerne, får du en effektiv arbejdsproces. Pladerne er hurtige at montere, og de kan nemt tilpasses, inden de fastgøres med klammer, papsøm eller skruer. Win Win Pladerne kan anvendes til både gitterspær og bjælkespær.

Win Win Pladerne leder luften ind i tagkonstruktionen og forhindrer at isoleringen underblæses.
Det sikrer, at effekten af isoleringen fastholdes.

Lynhurtig montage

Win Win pladerne fra Bygtjek er forbukket, så de passer til spærafstanden og derfor er hurtige og nemme at montere. De kan fastgøres med klammer, papsøm eller skruer, og kan nemt tilpasses og skæres til med en hobbykniv. 

Den øverste plade bukkes om så den stabilisere pladen – der kan også leveres plader med tredobbelt buk, hvis større stivhed ønskes.  

Dansk kvalitet i topklasse – også på specialmål

Som standard kan Win Win Pladerne fås i to forskellige mål: 950 mm der passer til en spærafstand på 1000 mm, eller 763 mm der passer til en spærafstand på 813 mm.
Har du brug for Win Win Plader på specialmål til større projekter, som f.eks. opførelse af rækkehuse, står vi naturligvis klar til at hjælpe.

Bygtjek Win Win Plader er fremstillet på vores egen specialmaskine i Juelsminde. Win Win Pladerne er gennemtestet på Teknologisk Institut. Bygtjek Win Win plader er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket Byggeri.

Hvorfor vælge Bygtjek Win Win Plader?

  • Pladerne er microperforerede og derfor diffusionsåbne
  • Designet i 3 mm kraftigt og 100% genanvendeligt PP-plast
  • Nem tilpasning giver en effektiv arbejdsproces
  • Dansk produceret
  • Gennemtestet af Teknologisk Institut