Emhætte med et kulfilter skal det udskiftes oftere

Hvis du har en emhætte med et metalfilter, behøver du måske ikke udskifte filteret særlig ofte. Men hvis din emhætte har et kulfilter, skal det udskiftes oftere. Du kan se, at det er på tide at udskifte emhættens kulfilter, når din emhætte har svært ved at suge, selv efter at du har renset filteret. Et nyt kulfilter til emhætten vil være med til at sikre, at din emhætte fortsat fungerer effektivt. kulfiltre skal skiftes med et fast interval, og du kan læse mere om dette i emhættens brugsanvisning. kulfiltre er anderledes – de findes i recirkulerende emhætter, som ikke fungerer ved hjælp af udsugning, men ved at rense luften i et filter og sende den tilbage i rummet. Hvis du udskifter dit kulfilter, kan du sørge for, at din recirkulerende emhætte fungerer korrekt. Emhætter med kulfilter skal have filteret udskiftet oftere end emhætter med metalfilter. Du kan se, at det er på tide at udskifte kulfilteret i din emhætte, når emhætten har problemer med at suge, selv efter at du har renset filteret. Et nyt kulfilter vil sikre, at din emhætte fortsat fungerer effektivt. Bredt udvalg af emhætte kulfilter.

Hold emhætten effektiv ved at fjerne fedfilteret og gør det rent ofte

Hvis du vil sikre, at din emhætte fungerer effektivt, er det vigtigt at holde fedtfilteret rent. Hvor ofte du skal rense filteret afhænger af den type mad, du laver i dit køkken hvis du er storforbruger, skal du måske rense det oftere end en person, der ikke bruger køkkenet så meget. For at rengøre fedtfilteret skal du blot fjerne det fra emhætten og vaske det i varmt sæbevand. Du kan også lægge det i blød i en blanding af eddike og vand i et par timer, hvis det er særligt fedtet. Når det er rent, skal du sørge for at tørre det, inden du sætter det på plads igen.

Find det rigtige emhættefiltre gennem hjemmesiden

Hvis du ikke er sikker på, hvilket fedtfilter eller kulfilter du skal bruge til din emhætte, kan vi heldigvis give dig nogle gode råd. Start med at finde navneskiltet, hvor du kan læse emhættens modelnummer. Du finder det normalt inde i selve emhætten, lige over filteret. Når du har fundet modelnummeret, skal du blot skrive det i søgefeltet øverst på siden. Du vil derefter finde alle de reservedele, herunder fedtfilteret og kulfilteret, hvis det er relevant, der passer til din emhætte. Det kunne ikke være nemmere, og du behøver ikke at være ekspert i emhættefiltre for at købe den rigtige model.