Eksklusiv serviceudlejning og borddækning

Skal du holde en stor fest? Søger du hjælp til borddækning eller blot en masse service? Så er det helt sikkert serviceudlejning du er på udkig efter.

Med en serviceudlejning i København skal du altså ikke længere lede efter 100 tallerkener eller bestik. Du kan nemlig leje det hele. Du har mulighed for selv at stå for opdækning og oppyntning, eller du kan lade de professionelle tage sig af det hele. Man hjælper altså dig med at skabe det visuelle udtryk, som en fest skal have og tager naturligvis udgangspunkt i selskabets tema, budskab og mål. På den måde får du mere tid til at tage dig af alt andet. Det smarte ved at bruge en serviceudlejning er, at du kan vælge at slippe for opvasken. Denne kan du nemlig betale dig fra, hvis det ønskes. Der er altså mange fordele ved at bruge en serviceudlejning.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her mere information om serviceudlejning København.

Få en unik opdækning med serviceudlejning København

Servicen består hovedsageligt af håndlavede keramik og glas fra mindre danske håndværksvirksomheder med produktion her i Danmark. Hver servicedel er derfor unik og personlig. Produkterne er nøje udvalgte og indeholder fortællinger og både produktion og design. Dertil finder du også enkle vintage produkter som vinglas og glasvaser. Sammen skaber det en unik borddækning. Man holder sig opdateret på tidens trends og tendenser, når det gælder duge, glas og tallerkener. Ved du ikke selv, hvordan borddækningen skal se ud, så kan du få rådgivning i forhold til farver, stemning, former, materialer således får du en smuk rød tråd i din borddækning og udsmykning.

Lejebetingelser for serviceudlejning

Som udgangspunkt lejes produkterne i tre dage – en dag før arrangementet og en dag efter. Længere lejeperiode kan naturligvis aftales. Ødelægges et eller flere af produkterne, pålægges en erstatningspris pr. del. Det anbefales også at man booker til et par ekstra kuverter i tilfælde af at noget skulle gå i stykker under borddækningen eller til festen. Dette er også en god idé, hvis du i sidste øjeblik får lyst til at invitere naboen eller en ny ven.