Du kan få en Murano lampe hos Modern Lamps

Af Kevin - 23 Aug 2022

Modern Lamps forhandler spændende vintage designlamper og -møbler fra deres butik på Østerbro og webshop på www.modernlamps.dk. Dette flotte sortiment både håndplukkes og restaureres af entusiastiske designnørder, der arbejder med stor passion for design, historie og kvalitet. Læs derfor videre her, hvis du vil høre mere om alt fra den klassiske Murano lampe til en hvilken som helst anden retro væglampe.

Find en smuk Murano Lampe hos Modern Lamps

En Murano lampe kommer fra det italienske mærke Murano. Murano producerer designerlamper i luksuriøs kvalitet, men vigtigst af alt — unikke designs. Disse lamper er nemlig håndlavede efter traditionelle italienske glasdesign-traditioner, hvilket medvirker til deres specielle former og teksturer. Når du investerer i en Murano lampe, investerer du derfor i et designprodukt, der bestemt vil blive dit hjems nye blikfang. Hos Modern Lamps fås en Murano lampe både som bordlampe eller pendel, der begge er i god overensstemmelse med moderne, skandinaviske hjem. Den klassiske Mushroom Murano lampe er for eksempel perfekt til skrivebordet eller som atmosfærisk lys i soveværelset. En elegant Murano lampe fås i mange elegante farver, designs og mønstre, der passer til mange forskellige typer af hjem og indretningsstile. Find din nye lampe på www.modernlamps.dk, eller tag et kig forbi den flotte butik på Østerbro, hvis du vil se lamperne i med egne øjne.

Indret dit hjem med en pæn retro væglampe

Her finder du nemlig også et stort udvalg af væglamper fra forskellige producenter og tidsperioder. En retro væglampe er til dig, der sætter pris på designhistorie og de mange fortællinger, som ligger bag ethvert designobjekt. Når du installerer en retro væglampe i dit hjem, refererer du nemlig altid til en given tidsperiode, designer og æstetik. En retro væglampe fra Modern Lamps fås derfor altid i en lang række af forskellige designs, sådan at du kan vælge netop den, der føles rigtig i dit hjem. Find for eksempel en lang række Christian Dell sakselamper, der er den perfekte retro lampe til de fleste hjem, idet de fås i mange forskellige farver — både mere eller mindre neutrale. Find også franske Jieldé lamper i forskellige farver samt typer af finish til yderst fornuftige priser. En retro væglampe i enten farver, metalfinish eller elfenben har altså aldrig været lettere at få fingrene i end på www.modernlamps.dk. Udvalget komplimenterer desuden både professionelle og hjemlige miljøer, og du kan derfor også snildt installere en retro væglampe på kontoret. Det store udvalg opdateres desuden løbende, sådan at du altid finder netop den retro væglampe, du havde sat dine øjne på.

Find hele udvalget på www.modernlamps.dk eller besøg den flotte butik i hjertet af Østerbro i København.