Døjer du med dårlig søvn? Overvej disse ting

En dårlig søvn kan have stor indflydelse på hverdagen, og det er derfor også noget, som skal tages seriøst. Hvis du aldrig rigtigt føler, at du sover særligt godt, er der forskellige ting, du kan overveje. Det kan nemlig have noget at gøre med både din seng og din hovedpude – læs videre her for at høre mere.

Find en seng, der giver mest mulig komfort

Noget der har en stor indflydelse på din søvn, er den seng, som du sover i – det kan derfor være et godt sted at starte, hvis du døjer med dårlig søvn i din hverdag. Hvis den madras du har, ikke giver dig noget støtte, er dette måske grunden til, at du sover dårligt. Det er derfor vigtigt, at du finder en seng med en god madras, som giver dig mest mulig komfort og støtte, når du skal sove.

Dette kan du få med en tempur seng – find tempur senge her. Her vil du kunne finde en madras, som rent faktisk tilpasser sig din krop og vægt, så du på den måde kan få bedst mulig trykaflastning og støtte.

Overvej en ny pude

Noget der også kan være med til at give dig en dårlig søvn, er hvis du ikke har en pude, som dit hoved kan ligge komfortabelt på. Dette kan også føre til, at du vil have spændinger og endda spændingshovedpine, når du vågner. Her kan du med fordel overveje at finde en ny pude, som har en speciel form tilpasset til din nakke.

Ved at vælge en pude som denne, vil din nakke få mest mulig støtte, når du sover, da den er hård og ikke ændrer form, hvilket måske kan være med til give dig en mere behagelig og rar søvn. Dette er altså ting du kan overveje, hvis du døjer med dårlig søvn.