DK-TEC forhandler alt, hvad du skal bruge af minilæsser udstyr og maskiner til skovbrug

Af Kevin - 14 Mar 2022

DK-TEC har et stort udvalg af maskiner til skovbrug, landbrug, anlæg og park. Søger du efter praktisk minilæsser udstyr, så læs med her.

Minilæsser udstyr til mange forskellige opgaver

DK-TEC har et kæmpe udvalg af minilæsser udstyr til alsidigt brug inden for park, anlæg, landbrug, skov og andre industrier. Minilæsseren er et fantastisk godt redskab i mange forskellige industrier. Der findes mange anvendelsesmuligheder, og den agile maskine bruges derfor hyppigt i landbruget, anlægsarbejde, skovstyring, kvægbrug etc. Den kan løfte, skubbe, trække, bore, grave, stable, pløje etc. – og den gør det med præcision. Det gode ved minilæsseren er bl.a., at den kan vende på et frimærke, hvilket gør den brugbar til både store såvel som små opgaver. Hvis det er en træng arbejdsplads, så kan minilæsseren måske lige passe ind og klare opgaverne. Der findes masser af forskelligt minilæsser udstyr, som kan kobles på dens arm, og på den måde give forskellige muligheder for anvendelse. Der findes bl.a. store rotorklippere til effektiv græsslåning over større arealer. Der findes også stennedlægningsfræsere samt stubfræsere, betonblandere, rotorharver, koste, jordbor, silokløer, skovle og meget mere i sortimentet hus dk-tec.dk. Det er godt at have den slags redskaber til rådighed på arbejdspladsen, for man ved aldrig, hvad man kommer ud for. Finder man – på sin mark – en stor stub, der skal fræses, og har man ikke det rette minilæsser udstyr, så kan det blive en stor hovedpine. Har man til gengæld en stubfræser til sin minilæsser, så er det jo let.

Effektive og robuste maskiner til skovbrug og -arbejde

Søger du maskiner til skovbrug, så kan du finde et stort udvalg hos DK-TEC, som bl.a. sælger skovkløer, stubfræsere, brændekløvere, flishuggere etc. Når man arbejder i skoven, så skal ens udstyr være i orden, for det er hårdt arbejde, og der skal store kræfter til, når man skal fælde, grave, kompostere, hugge til flis etc. Et stort træ er enormt hårdt, og hvis ens udstyr ikke er robust, så holder det ikke længe. Derfor skal du finde en forhandler, som du har tillid til, når du skal købe maskiner til skovbrug. Hos www.dk-tec.dk kan du finde et kæmpe udvalg af gode maskiner til skovbrug i stærk og robust kvalitet. Deres maskiner klarer selv de hårdeste belastninger i årevis. Hvis du fx skal bruge en brændekløver, så har de en god maskine på kun 97 kg, der kan kløve med 6 tons kraft. Den er enormt effektiv, og hvis der skal kløves en stor stak brænde, så er det et godt valg, for den er en meget effektiv og sikker løsning. Du kan selv justere knivens vandring. Skal du bruge en stubfræser med motor, så har de også det. Der findes selvfølgelig også stubfræsere, der kan påsættes minigraver eller traktor. Læs mere om deres store udvalg af maskiner til skovbrug på hjemmesiden.