Annonce-banner

8. maj 2021

Dette skal du vide, når du lejer et stillads

Det er efterhånden ganske almindeligt at ty til stilladsudlejning, hvis man står med et mindre eller større projekt. Det er uanset, om man er virksomhedsejer/-arbejder eller privatperson. Et stillads kan bruges til et utal at ting, hvor for eksempel en stige ikke er lige så optimal.

Lej et stillads til privat- eller erhvervsbrug på Fyn

Ifølge Danmarks Statistik bor 499.366 danskere på Fyn. Der er altså en god chance for, at du også gør det. Hvis det er tilfældet, så kan du jo leje et stillads Fyn. Udlejning af stillads på Fyn kan benyttes i mange situationer. Stillads Fyn udlejes som sagt til flere formål. Uanset om du blot til hjemmebehov skal bruge det til at ordne noget med tagrenden, om du har et større malerprojekt af boligen igangsat, eller du har gang i noget helt tredje derhjemme er stilladsudlejning en mulighed. Også til erhvervsbrug udlejes stilladser. Hvis stilladset er over tre meter højt, skal der faktisk en professionel til at opstille det samt at ændre og nedtage stilladset. Det kræver en endagsstilladsuddannelse at være professionel nok til opgaven. De må dog bruges af alle, når først det mere risikable arbejde er udført med de rette sikkerhedsforanstaltninger.

Overlad sikkerheden og lovkravene til udlejningsfirmaet

Stillads Fyn udlejes visse steder med garanti for at få stilladset opstillet og nedtaget af udlejningsfirmaet. De står altså for alle tre dele af lejepagten: udlejning, opstilling og nedtagning. Nemmere bliver det vist ikke. Du skal desuden ikke bekymre dig om de krav, som loven stiller til stilladsopsætning og generel sikkerhed omkring det. Det har udlejningsfirmaet nemlig fuldkommen styr på. Hvis der er noget, du bør vide som lejer af stilladset, vil du altså med et pålideligt udlejningsfirma blive informeret om det. Dermed ikke sagt, at du ikke skal tjekke efter, hvis du fornemmer, at noget ulovligt foregår. Det skal du altid huske.