Annonce-banner

20. august 2021

Derfor skal du vælge en luft til vand varmepumpe

Kunne du godt tænke dig at blive klogere på en luft til vand varmepumpe? Så kan jeg fortælle dig, at du er kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du blandt andet blive klogere på, hvad fordelene er, når du vælger at få installeret en luft til vand varmepumpe derhjemme.

Du vil yderligere blive præsenteret for, hvordan en luft til vand varmepumpe fungerer i praksis, så du har den fornødne viden til at træffe den rigtige beslutning og få installeret en luft til vand varmepumpe.

De er to overordnede fordele

Hvis du beslutter dig for at vælge en luft til vand varmepumpe, er der to overordnede fordele: Miljøvenlighed og prisbesparende. En luft til vand varmepumpe er en mere miljøvenlig løsning end mange af de traditionelle løsninger som eksempelvis oliefyret eller naturgas. Dertil er det også billigere i længden, fordi energikilden kommer fra udeluften og ikke andetsteds.

Dertil er det også værd at nævne, at en luft til vand varmepumpe er meget lydsvag løsning, hvilket betyder, at du ikke kommer til at bemærke, at den er der, når først den er blevet monteret og installeret.

Det er en totalløsning, som kan være medvirkende til at spare dig for penge i fremtiden, samtidig med at du tilgodeser det miljømæssige aspekt.

Hvordan fungerer en luft til vand varmepumpe i praksis?

Når du bruger en luft til vand varmepumpe, betyder det, at du genbruger den luft, som er lige udenfor din hoveddør til at opvarme dit hjem og brugsvand. Som der kort bliver nævnt længere oppe i artiklen, så er denne metode en mere miljøvenlig måde at forbruge på.

Luft til vand varmepumpen er dertil eldrevet, og den leverer ca. 4 – 5 gange så meget energi, som den forbruger. Dette understreger også, at det er en utrolig hensigtsmæssig måde at forbruge på i dag.