Derfor skal du vælge at købe en kettlebell på 8 kg

Hvis man gerne vil i gang med at træne let derhjemme i stuen, skal man have udstyret forberedt også. Det indebærer for eksempel at man investerer i adskillige vægte der kan bruges til at styrke og tone forskellige dele af kroppen. Rigtig mange mennesker ejer mindst en håndvægt, men det er også begrænset hvor meget man kan få ud af denne slags vægt, da den kun styrker en bestemt del af armen. For at få det rigtige udbytte, skal man også købe en kettlebell vægt, der arbejder med andre steder på kroppen og er en hel essentiel del af en god workout derhjemme eller i fitnesscentret.

Godt træningsudstyr

Der er rigtig mange fordele ved at have en kettlebell stående derhjemme sammen med det andet træningsudstyr. Ikke blot er det et meget billigt træningsredskab, som man kan hive frem på hvilket som helt tidspunkt af sin træning, det kan også bruges til at træne hele kroppen, hvis man altså bruger de rette øvelser. Det passer perfekt til hjemmetræningen eller når man ikke har lyst til at tage hen til træningscentret om vinteren når vejret er koldt. Derudover findes kettlebell i mange forskellige vægtklasser, så der er noget til et hvert niveau, hvilket også gør det muligt hurtigt at optrappe sværhedsgraden, hvis man gerne vil blive udfordret lidt mere. Man kan få kettlebells lavet i støbejern helt op til 24 kg, hvis man ønsker en intens træningsomgang eller kettlebell 8 kg, hvis man blot ønsker let træning.

Nem at opbevare

Man får rigtig meget ud af sine penge, når man køber en kettlebell, netop fordi man brænder så mange kalorier af. Den klassiske kettlebell øvelse indebærer at man bruger alle sine muskler i kroppen til at svinge vægten frem og tilbage foran sig, hvilket over længere tid får sved på panden og et bankende hjerte. Det er penge godt givet ud, især når man blot træner derhjemme! Kettlebell vægten er oven i købet nem at opbevare, da den ikke er særlig stor og ikke kræver særlig meget plads, modsat visse andre håndvægte der er meget stor og skal tages fra hinanden for at være mindre i vejen. Det er især fordelagtigt hvis man bor et sted, hvor der ikke er plads til særlig meget, men hvor man alligevel gerne vil give sig selv tid og plads til at træne et par gange om ugen.