DC-Supply har både et container hus og andre containerløsninger til salg

Mangler du en containerløsning til opbevaring eller beboelse? Så kan du være helt sikker på, at DC-Supply har det, du er på udkig efter. Deres container salg og udlejning gør det muligt at finde den helt rigtige container, uanset hvor længe den skal bruges, og om der skal være skræddersyede løsninger.

Bo godt i et container hus med alle faciliteter

Det er altid vigtigt at have et sted at opholde sig, uanset om det er en permanentløsning eller blot over en kortere periode. DC-Supply kan tilbyde container hus, der kan være det perfekte valg i mange områder. Det kan blandt andet være nødvendigt med et container hus, hvor der er en byggeplads eller anden arbejdsplads, hvor medarbejdere skal være i en længere perioder. Det er også noget, private kan have behov for, enten som en permanent løsning eller over en kortere periode. Et container hus indeholder alt det essentielle man skal bruge, når man bor der. Det betyder der er køkken, toilet/bad og opholdsrum. Foruden de nødvendige faciliteter, er I også garanteret et godt indeklima, så det er behageligt at bruge tid i containeren. Alle deres container huse er lavet i høj kvalitet. Det gælder, uanset om det er til længere eller kortere perioder – de sørger altid for at levere gode løsninger. Har du brug for et container hus, så bør du tage ind forbi dc-supply.dk for at lære mere eller tage kontakt.

Container salg til permanent kontor og lignende

Det er dog langtfra den eneste type container, du kan finde hos DC-Supply. De har et væld af forskellige varianter, der alle kommer i højeste kvalitet. Deres container salg inkluderer alt fra ophold til opbevaring. De kan anvendes af militæret, private og virksomheder. Det er blandt andet muligt at finde den rette løsning, når det kommer til kontorer. Deres container salg inkluderer alle typer containere, dvs. du kan få en container til køling, en skurvogn eller noget helt andet. Deres container salg er ikke kun standard containere. Du kan vælge en skræddersyet løsning, der giver dig mulighed for at få den perfekte container til din nye café, en container til scene eller til et event med virksomheden, hvor I let skal kunne finde hinanden. Du kan også vælge permanent container til beboelse ved en arbejdsplads. I container salg er det selvfølgelig muligt at købe containere til permanentbrug, men foretrækker du at leje, er det også muligt hos dem. Du kan lære mere om container salg og andet hos dc-supply.dk.

DC-Supply har alt du skal bruge, når det kommer til containere.