BygTotal til dit nye byggeprojekt

Selvom DIY projekter kan være sjove og udfordrende at prøve, så kan det selvfølgelig nogle gange godt betale sig at få noget hjælp til at få sine byggedrømme til at gå i opfyldelse. Dette kan byggefirmaet, BygTotal (https://byg-total.dk/), altid hjælpe med. 

Hvem er BygTotal?

Med mere end 40 års erfaring i byggebranchen er Bygtotal et byggefirma, som fokuserer på alle typer af byggeopgaver samt et detaljeorienteret kvalitetsarbejde, der holder i længden, til gavn for alle kunder – hvad end disse kunder er private- eller erhvervskunder. 

Disse førnævnte byggeopgaver udføres selvfølgelig af firmaets mange faguddannede håndværkere, som alle er klar til diverse opgaver, hvad end det er en mindre reparation eller en større opgave, såsom hele huse eller lejligheder. 

Hvad tilbyder BygTotal?

Med BygTotal tilbydes der hjælp med diverse tømrer-relateret opgaver, mureropgaver og maleropgaver, mens en blikkenslager også kan komme forbi, hvis det er nødvendigt. 

Angående de tømrer-relateret opgaver, så kan disse være gipsarbejde/lofter/vægge, gulvlægning og udskiftning af vinduer og døre. Der udføres også opgaver relateret til tagarbejde, tagdækning, tagkonstruktioner og meget mere, hvad enten det er udskiftning eller reparation heraf. Ved mureropgaverne tilbydes der hjælp med badeværelser, facaderenovering, fundamenter/kældre/trapper/støbeopgaver, havemure/terrasser, nybygning/tilbygning, pudseopgave og skorstene. De førnævnte maleropgaver kan så bestå af maling af vægge og lofte, flyttelejligheder, vægbeklædninger, trapper og trappeopgange, vinduer, facader og gulve, mens en blikkenslager også kan komme forbi og hjælpe med noget zinkarbejde, kobberarbejde, naturskifer, kviste samt reparationer af disse. 

Der tilbydes altså hjælp til lidt af det hele, så man kan være sikker på, at BygTotal er klar, hvis der er brug for det. Alt man skal gøre er at kontakte dem for at et uforpligtende tilbud. Siger man ja til et tilbud, er man også garanteret kontakt med kun én projektleder gennem hele projektets forløb. Det er også meget nemmere end at skulle kommunikere med flere håndværkere. 

Angående garantier, så er BygTotal også medlem af Byg Garanti. Hvis der skulle opstå fejl eller mangler under et projekt, så vil disse blive dækket af Byg Garanti. Denne garanti gælder for alle kunder, dog kun for virksomheder, der er service- og branchemedlem af DI Byggeri. Det er dog værd at tjekke deres websted eller spørge BygTotal for mere information, så man er sikker på, at projektet dækkes. Denne garanti kan selvfølgelig være meget rar at have, så man ikke behøver at bekymre sig om potentielle problemer under projektet og dermed få en potentielt bedre oplevelse som kunde.