Blødgøringsanlæg – få lækkert vand

Ønsker du at få lækkert vand i din vandhane? Er du træt af alt for meget kalk i vandet? Så bør du overveje at investere i et blødgøringsanlæg.

Med et blødgøringsanlæg undgår du, at kalken i dit vand når frem til vandhanen, elkedlen, kaffemaskinen, bruseren osv. Med et blødgøringsanlæg er det hele vandet i din bolig, der er dækket ind, og dette er der mange fordele ved. Først og fremmest bliver rengøringen hundrede gange nemmere, da du vil være fri for kalkpletter på fliser, klinker og apparater. Med blødere vand vil du også opleve at få blødere sengetøj og håndklæder. Du forlænger desuden levetiden på din kaffemaskines, vaskemaskines og elkedels levetid, hvilket man kan spare mange penge på. Du kan altså med stor fordel vælge at investere i et blødgøringsanlæg.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her mere information omkring installering af blødgøringsanlæg.

 

Vælg det helt rette blødgøringsanlæg

Der er flere muligheder, når det kommer til at vælge blødgøringsanlæg. Eksempelvis finder du den lækre Aqua Danmark Delfin, som er perfekt til familier med op til 12 personer i husstanden. Dette anlæg kan holde til mindre boligblokke og restaurationer, og derudover kan anlæggene sættes sammen, så de kan holde til større installationer. Denne model har dobbelt regeneratorer, hvilket betyder, at den giver dig blødt vand 24 timer i døgnet.

Hvis ikke du har behov for et anlæg med så stor kapacitet, kan du også tage et kig på Aqua Danmark Leyco Soft 9. Denne er perfekt til familier med op til 5 personer. Dette blødgøringsanlæg kan sagtens stå i et teknikrum eller vaskeskab. Anlægget er desuden udstyret med en smart og praktisk by-pass ventil, som gør det muligt at slukke for blødgøringsprocessen, mens du vander have.

Du finder også Aqua Danmark Leyco Soft 15, som er perfekt til husstanden med op til 8 personer. Fælles for alle anlæg er, at de er fuldautomatiske, og du skal hverken tænke på installation eller kontrol af indstillinger.

Et blødgøringsanlæg ikke et køb – men en investering. Disse lever nemlig op til 25 år, således kan du altså få glæde af den i rigtig lang tid og se den skabe resultater i hjemmet.