Annonce-banner

19. oktober 2021

Beskyt dit hjem med en alarm og sikring

Vil du gerne tyverisikre dit hjem? Så er du uden tvivl kommet til det helt rigtige sted. Med alarm og sikring er du sikker på at dit hus er beskyttet mod indbrud. Med privatalarmer, der er modulære, kan sammensættes helt præcist efter dine behov. Får du lige pludselig brug for nye enheder til din tyverialarm kan det uden problemer tilsluttes til anlægget. Vil det dog alligevel ske at der kommer indbrud vil dine alarmer med det samme give beskeden videre til et døgnbemandet kontrolcentral, der med det samme kontakter de rigtige personer. Udover alarmer til det private er dog også muligt at finde erhversalarmer til industri og virksomheder i udvalget. Du kan uden tvivl føle dig tryg når du køber alarmer, da der ligger flere års erfaring inden for området. Gå derfor på opdagelse i det store udvalg af alarm og sikring og sikre dit hus allerede i dag.

Få ekstraudstyr til din alarm og sikring

Ikke nok med at der findes et stort udvalg af alarm og sikring, så findes der altså også et stort udvalg af ekstraudstyr. På den måde kan du få den alarm som dækker dit behov ned til mindste detalje. Det er udstyr som en glasbrudsdetektor, som er med til at indikere, knust glas. Du kan også få fat i en vibrationsdetektor, der opfanger former for rystelser omkring emner, der er sårbare og derved aktiverer tyverialarmen. Så er det også muligt at få fat i en vandskadedetektor, som er med til at identificere, hvis der opstår et vandudslip. Så er det også muligt at få fat i en brandmelder til at give en besked, hvis der opstår brand. Der findes derfor meget udstyr til din alarm og sikring.

Køb en fjernbetjening til din alarm og sikring

Med en fjernbetjening til din alarm og sikring får du en ekstrem bekvemmelig måde at betjene din tyverialarm på, og der findes et stort udvalg fjernbetjeninger i sortimentet såsom, en standardfjernbetjening, hvor du kan fjernstyre opkoblingen til alarmcentralen, aktivering af overfaldsalarm og meget mere. Det er bare en af de mange måder at styre sin alarm på. Hop derfor ind og få fat på din alarm og sikring lige nu.