Beach towel vs. badehåndklæder – alt hvad du skal vide

Hvad end du står overfor en ferie i udlandet eller i Danmark, er det sandsynligt, at du har planer om en eller flere strandture. På pakkelisten står alle feriens fornødenheder: tøj til varmen, solcreme og aftersun, tandpasta og andre toiletsager og håndklæder til stranden. Du kan jo bare tage badeværelseshåndklæderne med. Det burde gå fint. Eller, burde det egentlig det? De store badehåndklæder fylder størstedelen af tasken. De er for det meste våde og beskidte, inden de pakkes ned til hjemturen fra stranden, og efter den første tur hjem fra stranden med våde håndklæder i tasken, har de samlet lugte, så de er ubehagelige at tørre sig i. Det er på tide med en opgradering – men til hvad? Et beach towel er perfekt til strandture og rejser, og de er uvurdelige i ferien. Som navnene antyder, er et beach towel lavet til stranden, mens et badehåndklæde hører til i badeværelset.

Forskelle mellem et beach towel og et badehåndklæde

I dette afsnit forklares en række forskelle på et beach towel og badehåndklæder, som du sandsynligvis ikke har overvejet. Beach towels er større er end badehåndklæder. Et beach towel har således typisk større mål end et almindeligt håndklæde, hvilket gør det muligt at ligge på stranden uden at skulle beslutte, om man vil have sit baghoved eller sine fødder i sandet. Mens et almindeligt badehåndklæde er lavet til brug efter bad derhjemme, fungerer et strandhåndklæde både som et håndklæde og som et tæppe, der adskiller dig fra sandet, så du undgår den ikke-så-rare oplevelse, at dine fødder og ben dækkes med sand, når du ligger på stranden. Beach towels er typisk lettere at bære rundt på og kan pakkes mere kompakt sammen, således de altid kan være i din bærepose eller taske, uden at det optager for meget plads. Beach towels afviser sand og andet snavs, man møder på stranden, så du undgår at pakke det med ned i tasken inden hjemturen.

Få et pænt håndklæde til stranden med et beach towel

Mens et badehåndklæde ligner et håndklæde, der har hjemme på krogen i badeværelset, og ser godt ud i den forstand, er et strandhåndklæde designet til stranden og har et mere lyst, livligt look, som ser godt ud på stranden, på billeder og passer ind med miljøet på den vilkårlige strand. Med et beach towel bliver strandturen og ferien rarere, mere bekvem og oplevelsen uden tvivl en smule bedre.