Barudstyr sætter en stopper for dårlige drinks

Har du også prøvet af få serveret en cocktail eller drink, hvis smage ikke har været afstemt? Har der været for meget alkohol i? Måske smagen har været enten for mild eller for bitter? Uanset, hvad der har været galt med drinken, så er den første tår af sådan en drink aldrig rar. Gør derfor dig selv og dine gæster en tjeneste, og sørg for, at du altid har det helt rette barudstyr til rådighed i din hjemmebar – så er det nemlig slut med ubehagelige overraskelser og smagsoplevelser.

Med det helt rette barudstyr kan du nemlig afmåle ingredienser helt perfekt, og drinken vil derfor også været afstemt til perfektion. Lyder det som noget, du kunne være interesseret i at anskaffe dig? Så kan du allerede i dag gå på opdagelse i et stort udvalg af barudstyr.

Barudstyr – en cocktail shaker er helt uundværlig

Barudstyr er naturligvis et begreb, der spænder bredt. Det dækker blandt andet over målebægre, shakere, strainers og meget mere. Noget af det, du dog med garanti ikke kan undvære blandt dit batudstyr, er en cocktail shaker. Du har måske altid troet, at bartendere blot brugte cocktail shakere for at blære sig? Men det gør det altså ikke – en cocktail shaker er en helt uundværlig del af barens barudstyr. Skal du nemlig shake en cocktail sammen til perfektion, er dette det helt ideelle redskab.

Cocktail shakers kommer desuden i en lang række forskellige modeller, hvorfor du med garanti har mulighed for at finde én eller flere, der matcher netop dine ønsker og behov. Den mest kendte shaker er dog nok Boston shakeren. Vælger du denne, går du altså ikke helt galt i byen.

Derfor skal du have en strainer liggende blandt dit barudstyr:

Skal du desuden agere rigtig bartender, kan du ikke leve uden en strainer. Strainers går ligeledes under kategorien ’barudstyr’, og det er altså et helt uundværligt redskab, når du skal lave cocktails. Det er nemlig en form for si, der kan filtrere alle urenheder fra din drink – det kan være alt lige fra is til mintblade.

Skal du således køle din drink ned med nogle isterninger, eller skal du give den noget smag med nogle krydderurter? Ønsker du dog ikke, at disse skal være en del af den færdige drink? Så kan du altså med fordel have en strainer liggende blandt dit barudstyr, så du kan sortere disse ting fra din drink.