At blive farvet i inspirationen af jeres nye hus

At trende eller at være trendy kan betyde forskellige ting. Man kan både tale om at være trendy som person. Det kan sige at handle om, at man eventuelt er modebevidst og klæder sig på efter, hvad der er fremme i butikkerne i tiden. Derudover kan trend også være mere alment, for eksempel i forhold til husbyggeri – herunder indretning, farvevalg på væggene og så videre.

Måske står I og skal bygge nyt hus. Der kan være mange valg, som skal træffes. Og det kan virke uoverskueligt. Hvem ved, om man træffer de rigtige beslutninger? Husbyggeri og indretning kan siges at være en individuel proces, dog ændrer det ikke på, at beslutningerne som skal træffes, kan være mange og dermed måske med til at besværliggøre byggeprocessen. Det virker måske uoverskueligt at male væggene og gøre en god farvehandel, hvis ikke I ved, hvilken stil I går efter?

En fælles trend kan sagtens gøres personlig

Hvis I som i ovenstående eksempel finder hele byggeprocessen samt indretningen besværlig, eller blot elementer af det, kan det være en idé at søge inspiration hos andre. Det kan være, at I kender folk, som er i gang med at bygge et nyt hus. I kan også søge inspiration på internettet eller i tv-programmer omhandlende husbyggeri og indretning. Inspiration og sparring kan være en god idé for at finde frem til eksempelvis de rette farver til jeres hjem. Når I er inspireret, kan I gøre processen individuel herudfra.

Farvekoder og indretning

Når først I har besluttet, hvilke farver I eksempelvis vil have på væggene, kan det være, at selve indretningen bliver mere overskuelig. Så kan I tænke videre i farvenuancer og bestemme jeres stil ud fra det. Der findes forskellig maling ud fra, hvilke ting der skal males. Det kan være en idé at sætte sig ind i det.