7 er stole – moderne, dansk design til hjemmet

Af Peter - 07 Apr 2021

Mangler du nogle nye spisebordsstole til hjemmet? Er du på udkig efter noget moderne, dansk design, som ikke går af mode? Så er 7 er stole den helt rette løsning.

7 er stole er et ikon indenfor moderne møbelhistorie. Dens unikke form er tidløs, utrolig alsidig og udstyret med masser af personlighed og karakter uden at være visuelt overvældende. Stolen er lavet udelukkende af kvalitet, der giver styrke, fleksibilitet og holdbarhed til trods for dens slanke udseende.

7 er stole er yderst populære i de danske hjem, og de står efterhånden og pryder de fleste spisestuer i Danmark. De findes i mange forskellige typer, modeller og prisklasser.

Du kan eksempelvis få armlæn på dine 7 er stole, og så kan de fremstilles i mange forskellige materialer, således at du kan få dine 7 er stole lige præcis, som du ønsker dig dem. Stole fra Arne Jacobsen er ikke billige og altså en investering i sig selv, til gengæld kommer du til at have glæde af disse stole i rigtig mange år, og det kommer du ikke til at fortryde.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her dine flotte 7 er stole.

Vær med til at designe dine helt egne 7 er stole

Det er vigtigt med sådan et køb, at du får dine stole helt, som du ønsker dem. Dette er også grunden til, at du kan designe dine 7 er stole helt efter dit hoved, når det kommer til at vælge materiale og type.

Det mest populære materiale at fremstille dem i er med Classic læder. Her får du en slidstærk, tyk og kraftig læder, der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade. Denne type læder findes i 8 forskellige farver. Du kan også vælge en af de mest eksklusive lædertyper på markedet, som er Elegance læder. Dette er meget fint sorteret og sikrer den højest mulige kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder, som gør, at kun de dygtigste håndværkere kan betrække 7 er stole med denne. Til sidst er der Soft læder, som er en mellemting mellem de andre to. Det er naturligvis også muligt at få dine stole fremstillet i stof, hvis dette passer dig bedre.