4 tips: Gør din bolig salgsklar

Skal du sælge din bolig? Her er 8 tips til at gøre din bolig mere attraktiv.

Hvide vægge

Hvis din bolig skal falde ind i den brede smag, er det altid en god idé at male boligens vægge hvide. På denne måde fremstår boligen lys og åben. Helt nymalede vægge skaber den overordnede finish.

The wow-factor

Når alt andet er hvidt, må du gerne have én væg i en vild farve eller med et vildt tapet. Dette gør, at køberne husker boligen, da den skiller sig ud, men uden at det personlige islæt bliver så dominerende, at køber ikke kan tænke sig selv ind i det.

Istandsæt boligen

Det er et absolut no-go at have små (eller store) skader på boligen. Mangler der en liste, og er der et søm, som ikke er taget ud – så få rettet dette med det samme. Små irriterende fejl kan ødelægge helhedsindtrykket. Udskift gerne køkkenlågerne og invester i radiatorskjulere. Der skal ikke meget til, før at din bolig fremstår moderne og lækker.

Skab hygge

Det er vigtigt, at de nye ejere kan se sig selv boende i dit hus. Sørg derfor for at tænde stearinlys, have friske blomster på bordet og bag gerne nogle boller til fremvisningerne. Det virker måske overflødigt, men selv de små detaljer kan være med til at skabe helhedsindtrykket.

Ryd op

Det er meget vigtigt, at boligen er fuldstændig ryddelig og rengjort. Hvis køber træder ind i et hjem med rod, kan køber have svært ved at se bort fra dette og overse muligheder i boligen. Du må til gengæld gerne lægge en bog ved siden af lænestolen, for at vise hvordan hyggen kan udfolde sig i hjemmet.

Puds vinduerne

Har du en smuk udsigt, så er det vigtigt, at den fremstår så tydelig som muligt. Puds derfor dine vinduer, så køber kan se den fine udsigt, og kan blive imponeret over denne. Pudsede vinduer er ligeledes med til at skabe den sidste, vigtige finish.

Sørg for god atmosfære

Det er lige så vigtigt, at stemningen i boligen er god. Dette klarer du ved at sætte duftpinde frem, sætte rolig musik på og sørge for at der ikke er 100 mennesker presset ind i boligen til fremvisning.

Få styr på papirerne

Der er mange papirer og jura at holde styr på i et boligsalg. Sørg for at nogen, som har forstand på dette, varetager denne post, så du har tid til alt det andet.
Har du brug for hjælp til papirerne? Find hjælp på dinbolighandel.dk.