3 tips til hvordan du kan pifte din lejebolig op

Af Line - 22 May 2024

Hvis du bor til leje i en lejebolig, om det er i et hus eller i en lejlighed, er det altid lidt begrænset, hvad du må ændre. Siden du ikke ejer huset, kan du ikke renovere og lave en masse om, men derfor kan du stadig få et flot og fedt hjem. Læs med her, og få nogle gode tips og tricks. 

Maling 

Maling kan gøre en verden til forskel i et kedeligt rum. Når du bor i en lejebolig, skal du huske at spørge din udlejer om lov til at male først – men hvis din udlejer siger ja, kan du som regel male i lige de farver du vil. Du skal dog være opmærksom på, at du sandsynligvis skal male de nye farver over igen, når du flytter ud. Hvis du endnu ikke har fundet den perfekte lejebolig endnu, men stadig er på jagt, kan du finde mange fine her: https://boligzonen.dk/lejebolig/ringsted.

Plakater og billeder

Udover maling kan plakater og billeder i flotte rammer gøre utrolig meget ved en kedelig væg. Det kan være alt fra farverige blomsterbilleder, til fotografier af din familie eller citatplakater. Det kommer helt an på din indretning og stil, og det kan især give noget spil til din bolig, hvis du køber billederne eller plakaterne i forskellige størrelser, og laver en form for dynamisk billedvæg. 

Pift møblerne op

Hvis du er blevet træt af dine møbler, kan der hurtigt gøres noget ved det. Du kan f.eks. male dine spisebordsstole eller spisebord en flot farve eller skifte grebene ud på din kommode, dit klædeskab eller dine skuffer. Du kan også vælge at købe nyt betræk til din sofa, så den får et helt nyt udtryk. Der findes mange finurlige og gode DIY løsninger, så du nemt kan pifte dit hjem op, uden at skulle bruge en formue på nye ting.