3 ting, som desværre skal rengøres en gang imellem…

Om man vil det eller ej, så bliver man ganske enkelt nødt til at rydde op i sit hjem en gang imellem, hvis ikke man vil ende med at leve i en kæmpe bunke kumuleret lort. Det er selvfølgelig med en mindre undtagelse i det tilfælde, at du er helt utroligt disciplineret med aldrig at efterlade et støvfnug, når du har været et sted – men i praksis er det umuligt, og det kan næsten ikke undgås, at nogle pligter bare skal gøres – men hvem siger, at du skal stå for det til tider tidskrævende arbejde selv? Du kan eksempelvis få tilbud på rengøring hos et rengøringsfirma. Herunder kommer tre opgaver, som ikke nødvendigvis indgår i din ”daglige drift”af hjemmet (som f.eks. tømning af skraldespande o.lign. kan være).

Vask af trappen

Det er muligvis en lidt overset ting, men du kan nok nikke genkendende til, at trapper i trappeopgange eller op til en fordør lidt for ofte ser lidt negligerede ud – de kunne nok i mange tilfælde have godt af en kost og en moppe svunget af Trappevask København.

Vinduespudsning

Jo mere trafik og jo flere pollenholdige (eller nok mere korrekt: Pollenudløsende) træer, der er udenfor dit vindue, desto oftere vil du have brug for at pudse vinduer. Og jo højere der er op til dine vinduer, eller jo mere bøvlede, de er at dreje rundt, så du kan pudse dem fra indenfor hjemmets vægge uden at falde ned på gaden eller i haven, desto mere træls er det at skulle til at vaske og pudse dem. Men det skal jo gøres – enten af dig selv eller af en vinduespudser.

Tænder

Okay, dette punkt på listen kan måske anklages for at være lidt udenfor kategori, men med ”rengøring” menes ikke tandbørstning, men tandlægebesøg… som er dyrt og nødvendigt, desværre.